Editia a XXIV-a
Header

Telemaratonul Sperantei 2011

November 15th, 2011 | Posted by florin.vlad@monday-media.ro in telemaraton

TELEMARATONUL SPERANŢEI
ediţia a XVIII-a

Telemaratonul Speranţei este o manifestare de caritate care a devenit tradiţională în Timişoara şi judeţul Timiş, unde se desfăşoară de aproape două decenii.
La început de decembrie, organizatorii – membrii Fundaţiei “Laurenţiu Ciucur” – încearcă de fiecare dată să aducă o rază de lumină, o fărâmă de bucurie şi un crâmpei de speranţă în familiile timişene în care trăiesc copii şi tineri suferinzi de o boală gravă cum este distrofia musculară şi neuromusculară progresivă, maladie căreia încă nu i s-a găsit niciun tratament care să o poată înlătura în întregime.
Tocmai de aceea, Telemaratonul Speranţei se doreşte a fi un prieten de nădejde pentru copiii şi tinerii suferinzi, oferind sprijinul atât de necesar prin organizarea unui program special de televiziune dedicat strângerii de fonduri băneşti şi materiale, bănăţenii şi toţi cei care doresc să se alăture acestui demers umanitar având posibilitatea de a fi alături prin donaţiile dumneavoastră.
Găzduit de Casa Tineretului din Timişoara, Telemaratonul Speranţei cuprinde o multitudine de activităţi, printre care şi spectacolul sugestiv intitulat “Noi suntem prietenii voştri”, susţinut de cei mai talentaţi artişti din şcolile timişene și care, în acest an, se va desfășura în zilele de 6-7 decembrie pe scena Casei tineretului din Timișoara și transmis pe parcursul telemaratonului sambătă 10 decembrie.
Pe parcursul telemaratonului vor susține programe artistice interpreţi consacraţi şi îndrăgiţi de publicul bănăţean.
Telemaratonul Speranţei se va derula de-a lungul a două zile:

  •  vineri – 9 decembrie 2011, de la ora 19 până la ora 24;
  •  sâmbătă – 10 decembrie 2011, între orele 9 – 24.

La realizarea Telemaratonului Speranţei, Fundaţia “Laurenţiu Ciucur” are ca parteneri Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Cons Electrificarea Instal Timişoara, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş, precum şi Televiziunea Europa Nova.
Principalele obiective ale Telemaratonului Speranţei:

  • Să dăruiască ajutoare materiale şi băneşti cu ocazia sfintelor sărbători de la sfârşitul acestui an şi cele de anul viitor;
  • Să organizeze Tabăra de Distrofie Musculară 2012;
  • Să consolideze fondul special de ajutorare a familiilor din care fac parte copiii şi tinerii suferinzi, familii ajunse în situaţii social-economice deosebit de dificile;
  • Să achiziţioneze piese de schimb, consumabile şi să efectueze revizii la aparatele medicale din cadrul Fundaţiei “Laurenţiu Ciucur”;
  • Să aloce fonduri pentru achiziţionarea de medicamente şi proteze pentru copiii şi tinerii suferinzi;
  • Să informeze opinia publică asupra gravelor probleme cu care se confruntă suferinzii de boli musculare şi neuromusculare.

Telemaratonul Speranţei oferă tuturor persoanelor, fizice şi juridice, posibilitatea de a sprijini şi de a fi alături de familiile copiilor suferinzi de distrofie, prin contribuţiile dvs. financiare şi materiale, fiecare după posibilitate şi bunăvoinţă.

Fiecare dintre noi poate aduce o rază de lumină, o fărâmă de bucurie şi un crâmpei de speranţă!

Vă mulţumim pentru înţelegere şi colaborare

SĂRBĂTORI FERICITE!

Download Desfasurator Scolii 2011

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.

no